Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Центр громадського здоров’я – один з основних реципієнтів міжнародного гранту з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІД в Україні
22.05.2017
14:09

Центр громадського здоров’я – один з основних реципієнтів міжнародного гранту з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІД в Україні

Національна рада з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІД номінувала Центр громадського здоров’я одним з основних реципієнтів гранту Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією.

18 травня 2017 року під головуванням Віце-прем’єр міністра України Павла Розенка відбулося засідання Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІД, під час якої члени Нацради затвердили проект нового запиту України до Глобального фонду на фінансування програми з протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу у 2018-2020. Робота над проектом нового запиту України до Глобального фонду стартувала навесні 2017 року.

Також, під час засідання Нацради було номіновано Центр громадського здоров’я МОЗ України одним з основних реципієнтів майбутнього гранту Глобального Фонду.

Нагадаємо, Глобальний фонд був заснований Організацією об'єднаних націй (ООН) в січні 2002 року для поліпшення фінансування національних програм, спрямованих на боротьбу зі СНІДом, туберкульозом та малярією, в країнах з недостатньою кількістю власних ресурсів. 

Інші новини