Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Презентація пілотного проекту із розвитку столичної медицини
30.11.2016
20:20

Презентація пілотного проекту із розвитку столичної медицини

Генеральний директор Центру громадського здоров’я Наталія Нізова взяла участь у презентації пілотного проекту із розвитку столичної медицини, що відбулася сьогодні  за участю мера м. Києва Віталія Кличка та  Заступника мера з питань охорони здоров’я Миколи Поворозника.

"Ми запускаємо пілотний проект із розвитку медицини у Подільському районі Києва і згодом поширимо його на всі райони міста". Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації проектів розвитку медицини Києва.

Створення Київського міського центру громадського здоров'я сьогодні серед топ-5 проектів розвитку охорони здоров'я Києва.

Втілення глобальної ініціативи Fast Track Сities у м. Києві та перші кроки у цьому напрямку передбачають подолання ВІЛ-інфекції в Києві, що є одним з ключових завдань міста в галузі охорони здоров'я зазначив Міський Голова Віталій Кличко на презентації пілотного проекту реформування медичної системи Києва.

Під час презентації пілотного проекту, у своєму виступі Наталія Нізова  підкреслила важливість підтримки формування здорового способу життя у населення та проведенню інформаційно-просвітницьких програм для населення з метою подолання інфекції ВІЛ/CНІДу, гепатитів та туберкульозу.

Інші новини