Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Тренінг з питань моніторингу та оцінки для центральних і регіональних команд із супервізії
04.12.2015
19:11

Тренінг з питань моніторингу та оцінки для центральних і регіональних команд із супервізії

30 листопада -04 грудня 2015 року в м. Києві відбувся тренінг з питань моніторингу та оцінки для центральних і регіональних команд із супервізії (підрозділу моніторингу) в рамках виконання Програми Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією «Інвестиції заради впливу на епідемії туберкульозу та ВІЛ-інфекції».

У зазначеному заході взяли участь члени моніторингових команд  обласних протитуберкульозних закладів Хмельницької, Харківської, Чернівецької, Волинської, Рівненської, Черкаської, Луганської областей. У ході тренінгу учасники отримали інформацію щодо сучасних тенденцій епідемії туберкульозу, індикаторів реалізації програм протидії туберкульозу в Україні, структури, рівнів та компонентів моніторингу та оцінки.

Практичні навички проведення моніторингових візитів з висвітленням питань виявлення  та лікування туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу, протидії МРТБ, розвитку системи моніторингу і оцінки, в тому числі впровадження Реєстру, інфекційного контролю та фармацевтичного менеджменту були відпрацьовані учасниками тренінгу у КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер», за підтримки головного лікаря установи Шурипи Василя Петровича.

 

 

Інші новини