Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Відкрито прийом тез та заявок на 48-му всесвітню конференцію Міжнародного союзу по боротьбі з туберкульозом та захворюваннями легень
13.02.2017
17:17

Відкрито прийом тез та заявок на 48-му всесвітню конференцію Міжнародного союзу по боротьбі з туберкульозом та захворюваннями легень

Міжнародний союз по боротьбі з туберкульозом та захворюваннями легень розпочав прийом тез та заявок на 48-му всесвітню конференцію, що відбудеться 11-14 жовтня 2017 року у м. Гвадалахара (Мексика). До участі у конференції запрошуються науковці, клініцисти, фахівці загальної лікувальної системи охорони здоров'я, представники громадських організацій.

Прийом тез та заявок на участь у симпозіумах, робочих секціях та курсах підвищення кваліфікації здійснюватиметься до 10 квітня 2017 року. Прийом заявок на організацію та проведення паралельних сесій буде здійснюватися до 3 липня (перший раунд) і до 5 вересня (другий раунд) 2017 року.

В рамках конференції, що проходитиме під девізом «Прискорюємося на шляху до елімінації», будуть організовані секції з проблем туберкульозу та супутніх захворювань, зменшення забруднення повітря, а також по боротьбі з пневмонією та тютюнопалінням. Крім того, окрема увага буде приділена залученню громадських організацій до цих проблематик.

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою: scientific@theunion.org

Інші новини