Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Зусилля українців у боротьбі з туберкульозом відзначили на міжнародному рівні
03.11.2022
13:58

Зусилля українців у боротьбі з туберкульозом відзначили на міжнародному рівні

Попри військову агресію росії та постійні обстріли з боку країни-терориста триває трансформація системи громадського здоров’я, зокрема, у сфері протидії епідемії туберкульозу в Україні. Центр громадського здоров’я та громадські партнерські організації спільними зусиллями продовжують впроваджувати ефективні практики та інструменти для зниження захворюваності на ТБ.

Свідченням такої співпраці є міжнародна відзнака STP Community Award 2022, яку отримала партнерська організація TBpeopleUkraine у номінації «Вклад спільнот у впровадженні моніторингу силами спільнот».

Цю перемогу українська благодійна організація здобула завдяки впровадженню в Україні інструменту моніторингу — мобільного застосунку OneImpactUkraine, що дозволив врятувати багато життів і створити механізми захисту прав і протидію дискримінації людей, яких торкнулася проблема туберкульозу.

Наразі пацієнти з будь-якого регіону країни можуть оперативно повідомити про проблеми, які виникають під час лікування ТБ, та оперативно отримати рішення для вирішення своєї проблеми.

Така взаємодія дозволяє державі швидко реагувати на нові потреби та запити, що особливо важливо під час війни.

Вітаємо TBpeopleUkraine з таким важливим досягненням!

Завантажити застосунок:

Гаряча лінія організації: 067 100 93 07

Інші новини