Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Курс містить матеріали щодо діагностики, профілактики та лікування ВІЛ-інфекції у дітей та підлітків, сучасні підходи до організації АРТ та лікування опортуністичних інфекцій.
18.05.2020
16:42

На платформі дистанційного навчання Центру громадського здоров’я України стартував новий курс «Сучасні підходи до ведення ВІЛ-інфекції у дітей та підлітків»

В Україні зростає кількість ВІЛ-інфікованих дітей. Діти та підлітки, які живуть з ВІЛ-інфекцією, можуть отримувати допомогу в медичних закладах різного рівня.

Новий онлайн-курс допоможе розширити знання та покращити навички щодо:

  • надання медичної допомоги дітям та підліткам, які живуть з ВІЛ-інфекцією в Україні;
  • консультування дітей, підлітків і їхніх родичів. 

Курс містить матеріали щодо діагностики, профілактики та лікування ВІЛ-інфекції у дітей та підлітків, сучасні підходи до організації АРТ та лікування опортуністичних інфекцій. Детальніше про них можна почитати тут.

Матеріали курсу відповідають чинним нормативно-правовим документам, міжнародним стандартам та підходам до ведення випадку ВІЛ-інфекції у дітей.

Онлайн-курс розрахований для підвищення кваліфікації лікарів первинної та вторинної ланок, лікарів-педіатрів та дитячих лікарів-інфекціоністів щодо сучасних підходів ведення випадку ВІЛ-інфекції у дітей.

Дистанційний курс розроблено за сприяння громадської організації «Дитинство – без СНІДу» та Асоціації лікарів за дитинство без СНІДу.

Лекторки:

  • Ірина Возняк, лікарка вищої категорії у «Клініка для лікування дітей, хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД» НДСЛ «ОХМАТДИТ» МОЗ України.
  • Наталія Мойсєєва, лікарка у громадській організації «Дитинство – без СНІДу».

Прослухати курс можна тут.

Інструкція, як зареєструватися на платформі дистанційного навчання тут.

Інші новини