Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
28.07.2022
10:12

Національний медичний університет імені О. О. Богомольця розпочинає вступну кампанію на магістерську програму «Громадське здоровʼя»

Це один з найбільш потрібних та суспільно важливих напрямків для України. З 1 серпня вже можлива реєстрація в електронному кабінеті вступників

Громадське здоров’я — це наука і практика запобігання хворобам, подовження життя і зміцнення здоров'я за допомогою організованих дій, вжитих суспільством.

Під час навчання та після його завершення фахівці зможуть оцінювати ризики та обґрунтовувати доцільні дії у відповідь на надзвичайні ситуації в сфері громадського здоровʼя, розробляти науково обґрунтовані варіанти профілактичних стратегій і заходів.

Випускники магістерської програми «Громадське здоровʼя» стануть конкурентними фахівцями та управлінцями з організації послуг у сфері громадського здоровʼя, будуть обізнаним в етичних і правових нормах при плануванні досліджень, дізнаються про найкращі світові ефективні практики побудови громадського здоровʼя. 

Якщо ви давно хотіли отримати нові знання або покращити свою обізнаність в цій сфері — то розпочніть навчання на магістерській програмі «Громадське здоровʼя» від Національного медичного університету імені О. О. Богомольця. 

Для вступу потрібно лише підготувати мотиваційний лист.

Навчальний термін програми — 1 рік та 10 місяців. 

Про програму, працевлаштування та можливості

Більше інформації для вступників за посиланнями: алгоритм вступу

Вартість навчання

Інші новини