Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Онлайн-курс про систему менеджменту якості лабораторій за стандартом ДСТУ EN ISO 15189:2015
16.12.2021
10:52

Онлайн-курс про систему менеджменту якості лабораторій за стандартом ДСТУ EN ISO 15189:2015

На платформі дистанційного навчання Центру громадського здоров’я стартував новий онлайн-курс «Розробка, впровадження та підтримка функціонування системи менеджменту якості лабораторій відповідно до вимог стандарту ДСТУ EN ISO 15189:2015 Медичні лабораторії. Вимоги до якості та компетентності».

Курс підвищить кваліфікацію керівників і працівників медичних лабораторій України, які планують або вже пройшли акредитацію в НААУ відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 15189:2015.

Слухачі отримають поглибленні теоритичні знання та засвоять практичні навички з впровадження вимог до цього стандарту.

Лекторки курсу Юлія Бельчак та Олена Бєлофастова — міжнародні аудиторки з систем менеджменту якості.

Зареєструватися на курс

Інструкція з роботи на платформі

Курс є повністю безкоштовним. Після успішного завершення курсу учасники отримають сертифікат. Він є підставою для нарахування балів безперервного професійного розвитку в еквіваленті 12 годин.

Більше онлайн-курсів шукайте на платформі дистанційного навчання Центру громадського здоров’я: portal.phc.org.ua

Курс створено в рамках проекту «Підтримка системи епідеміологічного нагляду за ВІЛ і системи управління/поліпшення якості лабораторій Міністерства охорони здоров’я України, покращення використання стратегічної інформації та розбудова потенціалу громадської охорони здоров’я в рамках Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR), що впроваджується Центром громадського здоров’я.

Інші новини