Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Онлайн-тренінг «Організація поводження з медичними відходами, що утворюються внаслідок проведення кампанії масової вакцинації населення від COVID-19»
16.02.2022
10:15

Онлайн-тренінг «Організація поводження з медичними відходами, що утворюються внаслідок проведення кампанії масової вакцинації населення від COVID-19»

17 лютого 2022 року о 14:00 фахівці Центру громадського здоров’я проведуть онлайн-тренінг «Організація поводження з медичними відходами, що утворюються внаслідок проведення кампанії масової вакцинації населення від COVID-19».

Запрошуємо представників закладів охорони здоров’я, центрів контролю та профілактики хвороб МОЗ України та інших зацікавлених сторін узяти участь. Трансляція тренінгу відбудеться на YouTube-каналі ЦГЗ.

Реєстрація в системі MEDATA за посиланням є обов’язковою умовою для отримання сертифікатів за результатами проведення тестування.


Відходи, які продукують заклади охорони здоров’я, вважаються одними з найбільш небезпечних. Вони несуть ризики травматизму та інфікування, а також негативно впливають на стан довкілля.

Раціональне та безпечне поводження, транспортування і знешкодження медичних відходів — це важливі компоненти охорони праці, інфекційного контролю та безпечного довкілля.

Тренінг відбудеться на виконання пункту 3 постанови Головного державного санітарного лікаря України від 10 лютого 2022 року № 14 «Про затвердження протиепідемічних заходів поводження з медичними відходами, що утворюються внаслідок проведення кампанії масової вакцинації населення від коронавірусної хвороби (COVID-19)», за підтримки ПРООН в Україні й у рамках співпраці зі Світовим Банком.

Інші новини