Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Представники ПЦУ провели 2 сесії з вакцинації в Києві та Сумах
31.05.2022
08:19

Представники ПЦУ організували проведення вакцинації в Києві та Сумах

Представники Православної Церкви України в межах спільного проєкту з Центром громадського здоров’я провели 2 сесії з вакцинації в Києві та Сумах. 

У Києві вакцинація відбулася у приміщенні Київської Православної богословської академії на території Свято-Михайлівського собору. Щепилися 23 людини. 

У Сумах допоміг провести вакцинацію священник Павло Сушинський, прессекретар Сумської єпархії Православної Церкви України. Тут виявили бажання щепитися 32 людини. 

Серед охочих були ті, які прийшли отримати бустерну дозу вакцини проти COVID-19, рекомендовану для всіх вакцинованих людей віком від 18 років. Крім цього, були ті, які робили своє перше щеплення. 

Вакцинація від COVID-19 в умовах воєнного стану є ефективним захистом від хвороби, адже допомагає нашій імунній системі швидко розпізнати та побороти інфекцію, перш ніж людина захворіє. Також вакцинація береже нас від тяжких ускладнень, які можуть виникнути через коронавірусну хворобу. Якщо ви ще не вакцинувалися, зробіть це! 

Також введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 вже продемонструвало свою безпечність. Вона посилює імунну відповідь та ефективність проти різних актуальних варіантів коронавірусу SARS-CoV-2.

Дякуємо ПЦУ за надані приміщення та організацію вакцинації 

 

Інші новини