Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Стартує онлайн-курс «Дозорний епіднагляд за грипом в Україні»
08.12.2021
12:14

Стартує онлайн-курс «Дозорний епіднагляд за грипом в Україні»

На платформі дистанційного навчання Центру громадського здоров’я стартує новий онлайн-курс «Дозорний епіднагляд за грипом в Україні».

Курс розглядає такі питання:

1. Проведення епідеміологічного нагляду за грипом та ГРВІ в Україні й у світі: завдання нагляду за грипом, специфіка дозорного та рутинного епіднагляду, реалізація Глобальної стратегії з грипу на 2019–2030 роки.

2. Використання електронної системи епідеміологічного нагляду за грипом: цілі впровадження системи, робота з платформою flu.phc.org.ua, введення даних у систему та створення їх візуалізації.

3. Заходи з готовності в міжепідемічний період і реагування під час епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРВІ.

Сертифікати отримають учасники, які наберуть принаймні 80% від загальної кількості балів у всіх тестових завданнях. Він є підставою для нарахування балів безперервного професійного розвитку в рамках атестації лікарів в еквіваленті 2 годин.

Зареєструватися на курс

Інструкція з роботи на платформі

Більше онлайн-курсів шукайте на платформі дистанційного навчання Центру громадського здоров’я: portal.phc.org.ua.

Курс «Дозорний епіднагляд за грипом в Україні» був розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я в співпраці з Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я в травні 2021 року.

Інші новини