Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
 У Патріаршому домі Львова відбулася вакцинація від COVID-19
02.06.2022
17:54

У Патріаршому домі Львова відбулася вакцинація від COVID-19

Нещодавно відбулася вакцинація від COVID - 19  прихожан УГКЦ. 22 людини змогли щепитися вперше або отримали бустерну дозу. 

Щеплення провели у  Патріаршому домі Львова. Саме туди прибули прихожани Сокальсько - Жовківської Єпархії УГКЦ для того, щоб вакцинуватися і захистити свій організм. 

Повномасштабна війна для багатьох людей відсунула вбік питання власного добробуту та здоров’я. Зокрема, це стосується гігієни рук і кашлю, носіння масок, також зберігання дистанції.  

Вакцинація — наш надійний захист від коронавірусу  SARS-CoV-2 та його тяжких наслідків. Якщо ви зробили щеплення, і у вас виникли певні реакції організму: почервоніння, біль, набряк у місці ін'єкції, лихоманка чи озноб, головний біль, біль у м'язах чи суглобах, біль у животі тощо —  не потрібно їх боятися. 

Це означає, що ваше тіло вибудовує захист. Ці реакції є нормальними та минають за кілька днів після вакцинації. Якщо будете відчувати дискомфорт, зверніться до свого сімейного лікаря чи терапевта за рекомендаціями.

Пандемія COVID-19 не завершилася. Кожен має робити все можливе, щоб вберегти своє здоров’я, особливо в такий час. В умовах воєнного стану імунізація — ваша зброя проти різних інфекцій, зокрема це стосується коронавірусу  SARS-CoV-2.

Дякуємо за організацію Патріаршому дому УГКЦ та Мирославі Полець.

 

Інші новини