Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Спікерка лекції — Наталія Зубкова, кандидатка біологічних наук, завідувачка лабораторії з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів ДП «Державний експертний центр МОЗ України».
07.08.2020
12:50

У п’ятницю, 7 серпня о 17:00 стартує шоста лекція онлайн-курсу «Імунопрофілактика інфекційних хвороб: як стати профі»

Спікерка лекціїНаталія Зубкова, кандидатка біологічних наук, завідувачка лабораторії з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів ДП «Державний експертний центр МОЗ України». 

Під час лекції спікерка розкаже про контроль якості вакцин, які застосовують в Україні. Зокрема, ви дізнається:

  • Порядок проведення контролю якості вакцин в Україні.
  • Чи передбачений контроль якості вакцин на законодавчому рівні.
  • Які установи контролюють якість вакцин.
  • Терміни проведення та види контролю якості вакцин.

Прослухати лекцію можна тутhttps://www.youtube.com/watch?v=fhC6CSY7Zzc&utm_source=google&fbclid=IwAR0QGQsSavd4YZp2cQB7aJEsqCi783Vtn2VdTqCayheeb9lrMG_UdT5QIVg

Щоб записатися на курс, потрібно обов’язково зареєструватися на сайті Центру громадського здоров’я України. Детальна інструкція тут → https://bit.ly/2WsC5Oi.

За результатами кожної лекції слухачам буде запропоновано пройти тест. Загальна кількість правильних відповідей для отримання сертифікату БПР становить не менше 70%. Надається 2 спроби для складання тесту за кожною темою. Чекаємо вас на курсі, реєстрація тут → https://courses.phc.org.ua/co…/course-v1:PHC+48+2020_1/about.

Курс створено у рамках реалізації Стратегії розвитку імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб, яким можна запобігти завдяки імунопрофілактиці.

Онлайн-курс орієнтовано на медичних працівників первинної та вторинної ланок медичної допомоги, менеджерів закладів охорони здоров’я. Окремі теми також орієнтовані на загальну аудиторію.

Інші новини