Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
У Сумах представники ПЦУ провели вакцинацію від COVID-19
06.07.2022
10:24

У Сумах представники ПЦУ провели вакцинацію від COVID-19

Представники Православної Церкви України провели 2 сесії з  вакцинації  проти COVID-19. Вакцинуватися змогли 122 особи. 

Перша вакцинація  відбулася в єпархіальному приміщенні Сумської єпархії ПЦУ, щеплення отримали — 70 осіб. Друга сесія з вакцинації відбулася на прохання парафіянин Свято-Воскресенського кафедрального собору міста та була проведена на одному з підприємств обласного центру. Щеплення отримали 52 особи. 

Попри нелегку ситуацію в Сумах та області, через загрозу обстрілів з боку російської федерації, місто та громадяни намагаються продовжувати повноцінно жити та піклуватися про своє здоров’я.

В умовах воєнного стану імунізація — чи не найбільш ефективний метод убезпечити себе та своїх дітей від тяжких захворювань та їхніх наслідків. Робота медичної системи направлена зараз на допомогу постраждалим від повномасштабної війни. Кожен з нас може прийняти рішення щепитися та вберегти себе від страшної інфекційної хвороби COVID-19, яка особливо впливає на людей старшого віку, а також тих, хто має хронічні захворювання тощо. 

Маєте змогу отримати бустерну дозу, чи розпочати повний цикл вакцинації — дійте! Не дайте іншому ворогу — вірусу SARS-CoV-2 захопити ваш організм. 


 

Інші новини