Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Українська медична студентська асоціація запрошує на лекцію: «Як вберегти свою печінку від онколога?»
30.01.2023
10:53

Українська медична студентська асоціація запрошує на лекцію: «Як вберегти свою печінку від онколога?»

До міжнародного дня раку команда Української медичної студентської асоціації (УМСА) запускає цикл лекцій у межах проєкту Challenging Diseases. Вже сьогодні відбудеться подія «Як вберегти свою печінку від онколога?», на яку запрошують усіх охочих.

Лекторка Михайлюк Ксенія — лікарка-онкохірургиня, трансплантологиня, членкиня багатьох європейських медичних спілок, розповість цікаві факти про рак печінки, а також відповість на запитання слухачів.

На заході обговорять профілактику, діагностику та лікування раку печінки. 

Коли: 30.01, о 17:00

Де: НМУ ім. О.О. Богомольця, проспект Перемоги 34, морфологічний корпус, лекційна аудиторія №3.

Вхід вільний.  Лекція орієнтована на все населення

Реєстрація на лекцію доступна за посиланням: bit.ly/3D0dbdv

Подію організував Комітет громадського здоров'я SCOPH — Standing Committee on Public Health. 

Довідка

Метою діяльності Асоціації (УМСА) є захист інтересів студентів-медиків та сприяння ефективній реалізації можливостей майбутніх медиків у сучасних умовах шляхом здійснення культурної, оздоровчої, спортивної, наукової і просвітницької діяльності. Візією комітету Громадського здоров’я є єднання небайдужих студентів-медиків задля створення здорового суспільства, яке наділене можливостями, знаннями та вміннями для повного фізичного психічного та соціального благополуччя. УМСА щорічно здійснює проєкти та заходи, які спрямовані на підвищення обізнаності населення щодо вакцинації, ментального здоров’я, здорового способу життя.

Здоров’я населення, профілактика хвороб та їх вчасна діагностика – це спільні цінності наших організацій, тому ми будемо раді Вашому залученню та вдячні за підтримку проєкту. Також раді відповісти на будь-які запитання та розглянути інші шляхи співпраці.

 

 

Інші новини