Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Відкриття освітньої онлайн-платформи «Сімейна академія:“Діабет від А до Я”»
08.11.2021
17:39

Відкриття освітньої онлайн-платформи «Сімейна академія:“Діабет від А до Я”»

9 листопада о 12:00 відбудеться пресконференція, присвячена відкриттю освітньої онлайн-платформи «Сімейна академія: “Діабет від А до Я”».

Запрошуємо на подію журналістів, сімейних лікарів, працівників соціальних служб, людей, які хворіють на цукровий діабет I типу, а також тих, хто піклується про рідних, які зіштовхнулися з недугою.

Цукровий діабет є хронічним захворюванням, що проявляється тривалим підвищенням рівня глюкози в крові вище норми. Хвороба призводить до серйозних пошкоджень серця, судин, очей, нирок і нервів. За допомогою інсулінотерапії та інших методів лікування, люди, які хворіють на цукровий діабет I типу, можуть покращити якість і тривалість свого життя.

Щоб підвищити обізнаність пацієнтів з цукровим діабетом І типу та дати їм практичні навички, якими вони зможуть користуватись у повсякденному житті, БФ «Діабетик» та ГО «Знай, що ти їси», за підтримки Центру Громадського здоров'я створили освітню онлайн-платформу — «Сімейну академію: “Діабет від А до Я”».

На пресконференції представники партнерських організацій разом з Центром проведуть екскурсію онлайн-платформою та розкажуть докладніше про те, хто і як може потрапити навчання.

Пряма трансляція пресконференції відбудеться на YouTube-сторінці інформаційної агенції УНІАН.

Підключайтеся!

 

Інші новини