Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Запрошуємо на онлайн-тренінг про рутинний епіднагляд за ІПНМД
22.07.2022
10:32

Запрошуємо на онлайн-тренінг про рутинний епіднагляд за ІПНМД

З 1 січня 2022 року набрав чинності Порядок здійснення епідеміологічного нагляду та ведення обліку інфекційних хвороб, пов’язаних із наданням медичної допомоги, затверджений наказом МОЗ №1614. Він передбачає регулярний, систематичний збір визначених даних щодо ІПНМД, який здійснюється епідеміологом відділу інфекційного контролю закладу охорони здоров’я, що надає стаціонарну медичну допомогу.

Якщо ви вже почали впроваджувати у своєму закладі рутинний епіднагляд за ІПНМД і стикнулися з труднощами або лише плануєте впровадження й не знаєте з чого почати, запрошуємо вас на наш онлайн-тренінг!

Дата: 25–26 липня

Час: з 14.00 до 16.30

Програма заходу

Доєднатися можна за посиланням: https://who.zoom.us/webinar/register/WN_cvMZ1g_BQs6hSyT1cAvOmQ

Під час тренінгу ви зможете краще розібратись у принципах епідеміологічного нагляду та познайомитися з досвідом впровадження епіднагляду за ІПНМД у Великій Британії, Ізраїлі та Німеччині, а також дізнатися про досягнення колег з України.

Щоб отримати сертифікат про участь, необхідно зареєструватися до 15.00 24 липня за посиланням https://medata.phc.org.ua/uk/trainings/10472 і пройти тестування після завершення заходу.

Інші новини