Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Запрошуємо на відкриття Центру знань з неінфекційних захворювань
28.02.2023
16:11

Запрошуємо на відкриття Центру знань з неінфекційних захворювань

7 березня об 11:00 відбудеться онлайн відкриття Центру знань з неінфекційних захворювань, створеного на базі Центру громадського здоров’я у межах україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я" за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва.

Центр знань покликаний надавати підтримку партнерам, які працюють у сфері НІЗ або дотичних галузях, та сприяти поширенню сучасної доказової інформації щодо неінфекційних захворювань та здорового способу життя на національному та регіональному рівнях.  

Захід буде цікавим та пізнавальний для фахівців, які працюють в сфері громадського здоров’я, працівників регіональних ЦКПХ та усім, кому цікава тема профілактики неінфекційних захворювань.

Що цікавого чекає на вас під час заходу:  

  • Презентація Центру знань з НІЗ та його можливостей. 
  • Презентація Комунікаційної стратегії з запобігання неінфекційних захворювань в Україні на 2023–2030 роки та Комунікаційної стратегії ЦГЗ. 
  • Тренінг з комунікацій щодо профілактики НІЗ для фахівців регіональних закладів громадського здоров’я та інформаційні матеріали у сфері НІЗ. 

Серед спікерів представники Центру громадського здоров’я та проєкту “Діємо для здоров’я”.

Трансляція заходу відбуватиметься онлайн на Facebook  Центру громадського здоров'я та Україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я" 7 березня (вівторок), 11:00-12:30

Реєструйтеся та долучайтеся до перегляду. 

До зустрічі!

 

Інші новини