Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Фахівці Центру зустрілися із регіональним помічником директора країн Азії та Європи всесвітніх програм з ВІЛ/ТБ  Джоном К. Вільямсом
12.09.2017
17:50

Фахівці Центру зустрілися із регіональним помічником директора країн Азії та Європи всесвітніх програм з ВІЛ/ТБ Джоном К. Вільямсом

Регіональний помічник директора країн Азії та Європи всесвітніх програм з ВІЛ/ТБ, Центр глобального здоров’я, Центри контролю та профілактики захворювань (CDC) Джон К. Вільямс вперше відвідав Україну для ознайомлення із програмами CDC, які впроваджуються в Україні, та розгляду нових напрямків надання технічної допомоги країні.

Фахівці Центру та пан Вільямс під час зустрічі обговорювали стан реалізації та шляхи розвитку співпраці в рамках двох проектів CDC в Україні, які впроваджуються Центром громадського здоров’я: (1) щодо стратегічної інформації та зміцнення лабораторної мережі та (2) з оптимізації лікування ВІЛ/СНІДу.

В рамках свого візиту пан Вільямс також відвідає Київський міський центр профілактики та боротьби зі СНІДом, КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» та Полтавський обласний центр профілактики ВІЛ-інфекції та боротьби зі СНІДом.

Довідкова інформація:                                                       

Центри контролю та профілактики захворювань (Centers for Disease Control and Prevention) є стратегічним партнером Центру громадського здоров’я у питанні протидії епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні.

Надзвичайний план президента США по боротьбі з ВІЛ (PEPFAR) є урядовою ініціативою США для вирішення глобальної епідемії ВІЛ/СНІДу та допомоги тим, хто страждає від цього захворювання. 

Інші новини