Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Матеріали національної конференції «За кожне життя разом: прискорення до мети 90-90-90»
05.12.2016
14:13

Матеріали національної конференції «За кожне життя разом: прискорення до мети 90-90-90»

З 21 по 23 листопада в Києві відбулася Третя національна науково-практична конференція з питань ВІЛ-інфекції/СНІДу «За кожне життя разом: прискорення до мети 90-90-90».

У роботі конференції взяли участь близько 450 учасників - експертів міжнародного рівня з України, Нідерландів,  Казахстану, Молдови, які представили останні практичні напрацювання та поділилися досвідом у сфері лікування та профілактики ВІЛ/CНІДу, обговорили низку соціальних питань, визначили основні перспективи щодо досягнення глобальних цілей прискореного подолання епідемії ВІЛ-інфекції до 2030 р в Україні та представили відповідні ключові рекомендації.

Учасники Третьої національної науково-практичної конференції з питань ВІЛ/СНІДу «За кожне життя разом: прискорення до мети 90-90-90» засвідчили свою прихильність до виконання Політичної Декларації з ВІЛ/СНІДу Генеральної Асамблеї ООН 2016 року «Прискореними темпами до активізації боротьби з ВІЛ та припинення епідемії СНІДу до 2030 року» та підготували резолюцію конференції з подальшими кроками до виконання у таких сферах, як лідерство, стратегічні рішення, посилення потенціалу та прав людини. 

Висловлюємо велику подяку всім партнерам за допомогу в організації та проведенні конференції на високому рівні. Окрема подяка міжнародним гостям за проактивну участь в роботі конференції, модерацію сесій та активне залучення до  обговореннягострих питань.

Дякуємо всім доповідачам за ретельну підготовку та висвітлення актуальних та цікавих питань, а всім фасилітаторам – за ефективний менеджмент роботи конференції. 

За посиланням нижче ви можете знайти проект Резолюції конференції. Свої зауваження та пропозиції до включення до резолюції ви можете надіслати на електронну адресу ucdc.gov.ua@gmail.com до 9 грудня 2016 року.
Посилання

Матеріали конференції:
Матеріали доповідей
Збірник тез доповідей
Фото з конференції:
День 1
День 2
День 3

Інші новини