Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Нові курси з питань ВІЛ-інфекції — на платформі дистанційного навчання ЦГЗ!
28.10.2021
11:32

Нові курси з питань ВІЛ-інфекції — на платформі дистанційного навчання ЦГЗ

Запрошуємо фахівців, які лікують пацієнтів зі складним перебігом ВІЛ-інфекції, а також тих, хто надає послуги з консультування та тестування на ВІЛ.

Учасники дізнаються про схеми АРТ для різних категорій пацієнтів, оптимізацію АРТ та управління резистентністю до лікарських засобів для лікування ВІЛ. Крім того, курс розглядає ведення пацієнтів із лікувальною невдачею, лікування супутніх захворювань та майбутнє АРТ — схеми тривалої дії.

Курс присвячено діагностиці та лікуванню опортуністичних інфекцій ВІЛ.

У ньому розглядаються основи нейрорадіології та лікування захворювань центральної нервової системи, легеневі інфекції, ураження шкіри і слизових оболонок, а також ВІЛ-асоційовані лімфоми. Окремий модуль курсу присвячений веденню випадків ко-інфекції ВІЛ / ТБ.

На курсі учасники можуть дізнатися про вимоги і стандарти організації роботи з тестування на ВІЛ за допомогою швидких тестів: як ведеться і зберігається медична документація, фіксуються результати досліджень із дотриманням конфіденційності, як правильно вирішувати етичні питання, уникати стигми та дискримінації людей, які живуть з ВІЛ. Крім того, у курсі йдеться про налагодження маршруту пацієнта й особливості кризового консультування.

Лектори курсів — провідні українські та міжнародні експерти.

Усі учасники після успішного завершення курсів отримують сертифікат. Він є підставою для нарахування балів безперервного професійного розвитку в рамках атестації лікарів.

Більше онлайн-курсів шукайте на платформі дистанційного навчання Центру громадського здоров'я: https://portal.phc.org.ua/.

Інші новини