Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Новорічне привітання від Центру громадського здоров`я
29.12.2016
17:59

Новорічне привітання від Центру громадського здоров`я

Шановні колеги!

Вітаємо Вас з Новим 2017 Роком та Різдвяними святами!

Рік який завершується запам’ятається новими викликами та випробуваннями, які ми гідно долали разом, і водночас у 2016 році відкрилися нові перспективи та можливості у контексті розбудови системи громадського здоров’я в Україні.

Ми висловлюємо глибоку вдячність кожному з Вас за партнерство у процесі виконання складних задач та досягнення результатів.

Здобутки 2016 року, якими ми пишаємося, були б неможливими без підтримки та довіри у всіх аспектах – людському, фінансовому, програмному – наших однодумців – колег, міжнародних та національних партнерів, громадських організацій.

Наша спільна мета – добробут та здоров’я кожного співвітчизника та суспільства в цілому – наближується із створенням Центру громадського здоров’я МОЗ України, спроможність якого ми також будемо посилювати разом, використовуючи надбання та досвід у сфері протидії ВІЛ-інфекції та туберкульозу.

Бажаємо Вам у 2017 році знайти нових однодумців, постійно відчувати підтримку родини, друзів та колег у подоланні цікавих викликів, сил та натхнення на шляху до мети, віри та надії у хвилини випробувань.

Нехай Ваші сміливі мрії здійснюються, а в родинах панує мир, щастя та злагода, ростуть здоровими діти і завжди мирним буде небо над Україною!

З повагою,
за дорученням колективу ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України»

Наталія Нізова,
професор, д.м.н., Заслужений лікар України,
Генеральний директор ДУ «Центр громадського здоров’я  МОЗ України»

Інші новини