Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Оголошуємо Конкурс наукових і науково-технічних робіт за програмою «Створення біокластера „Біологічна безпека та розвиток біотехнологічних технологій“»
17.09.2021
14:15

Оголошуємо Конкурс наукових і науково-технічних робіт за програмою «Створення біокластера „Біологічна безпека та розвиток біотехнологічних технологій“»

Центр громадського здоров’я оголошує конкурсний відбір наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання коштом державного бюджету за програмою «Створення біокластеру „Біологічна безпека та розвиток біотехнологічних технологій“».

Запрошуємо до участі підприємства, установи й організації незалежно від форм власності, що мають у наявності працівників відповідної кваліфікації в цій сфері, обладнання та матеріально-технічну базу.

Метою Конкурсу є відбір наукових, науково-технічних робіт, спрямованих на отримання нових наукових і прикладних результатів відповідно до актуальних потреб економіки, суспільства та національної безпеки.

За результатами Конкурсу буде відібрано виконавця для реалізації прикладних наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок лікарських засобів та/або медичних виробів, які необхідно розпочати виготовляти в Україні згідно з тематиками, затвердженими Міністерством охорони здоров’я України.

На Конкурс необхідно подати наукові, науково-технічні роботи за тематиками, затвердженими наказом МОЗ України від 14 вересня 2021 року № 1932 «Про затвердження тематики наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок імунобіологічних препаратів та/або виробів для діагностики in vitro, які необхідно розпочати виробляти в Україні в рамках напряму «Діагностика інфекційних захворювань» на 2021–2023 роки».

Кінцевий строк приймання документів: 18 жовтня 2021 року до 18:00.

Організатором Конкурсу є Центр громадського здоров’я України. Функції організатора Конкурсу покладено на Філію «Український інститут досліджень у сфері громадського здоров’я» ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

Детальні умови конкурсу

Інші новини