Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Результати робочої зустрічі в Черкаському обласному центрі профілактики та боротьби зі СНІДом
17.08.2016
21:00

Результати робочої зустрічі в Черкаському обласному центрі профілактики та боротьби зі СНІДом

З метою обговорення стану протидії соціально небезпечним захворюванням, 16 серпня Черкаський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом відвідали голова Черкаської обласної державної адміністрації Омаргалієв Костянтин та начальник управління охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації Лобас Михайло.

Предметом обговорення стало виконання обласної цільової програми протидії ВІЛ/СНІД на 2015-2018 роки, залучення позабюджетних коштів міжнародних донорів для реалізації державної політики протидії соціально небезпечним захворюванням. При цьому відзначено активну діяльність фахівців Центру СНІДу з питань подальшої децентралізації послуг для ВІЛ-інфікованих пацієнтів області.

Під час зустрічі учасники робочої групи також відвідали поліклінічне відділення, лабораторію, поспілкувались з персоналом. Головний лікар Центру Петро Юрійович Левченко розповів яким чином триває процес облаштування та ступінь готовності до відкриття нового відділу вірусологічних та імунологічних досліджень лабораторії закладу, що буде виконувати функцію міжобласного для Черкаської та Кіровоградської областей.

Інші новини