Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Робоча зустріч партнерів для обговорення засад співпраці з фондом народонаселення ООН
08.11.2016
13:18

Робоча зустріч партнерів для обговорення засад співпраці з фондом народонаселення ООН

8 листопада 2016 р. Фонд народонаселення ООН (UNFPA)  провів конференцію партнерства. До  участі у заході були запрошені  партнери  з уряду, громадських організацій,  де на порядку денному  було питання вироблення та реалізація програми UNFPA в Україні  на період  2017-2022 рр. та  співпраці з партнерськими організаціями. В рамках побудови та зміцнення партнерських взаємовідносин у зустрічі взяли участь  фахівці Центру громадського здоров’я  МОЗ України Віталій Каранда та  Алла Щербінська.

Конференція об`єднала партнерів, що декілька років поспіль співпрацюють у напрямку реалізації проектів Фонду в галузі репродуктивного здоров'я та планування сім'ї, сприяння сталого розвитку у контексті  цілей Сталого розвитку 2016-2030 рр. ООН.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Каспар Пік – офіційний Представник  ФН ООН. Ідеями про подальший розвиток  та бачення майбутнього у контексті динаміки народонаселення і демографічного розвитку поділилась Елла Лібанова, Академік НАН України, Директор, Інститут демографії і соціальних досліджень.

Учасники зустрічі одностайно вирішили, шо проблема ІПСШ та ВІЛ-інфекції/СНІДу є пріоритетною для програми діяльності Фонду народонаселення ООН в Україні.

Інші новини