Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Впровадження світових стандартів з інфекційного контролю в Україні
20.07.2015
12:45

Впровадження світових стандартів з інфекційного контролю в Україні

20 липня 2015 року відбулася робоча зустріч представників ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» (УЦКС), основного виконався проекту USAID «Посилення контролю за туберкульозом в Україні» Кімонікс Інтернешнл Інк. та ГО «Інфекційний контроль в Україні»

Учасники зустрічі обговорили важливість інфекційного контролю за туберкульозом на національному та регіональному рівні та погодили загальний підхід до планування роботи на наступний рік.

Стратегічними напрямками спільної роботи УЦКС та Кімонікс Інтернешнл стане розробка та проведення тренінгів з інфекційного контролю та інституалізація навчально-тренінгової діяльності;  допомога на місцях у оптимізації роботи протитуберкульозної служби в умовах широкого використання амбулаторних моделей; посилення адвокаційної діяльності на національному рівні та розробка нормативних документів з впровадження світових стандартів інфекційного контролю в Україні.

В результаті зустрічі було погоджено продовжити роботу у визначених напрямках в рамках серії робочих зустрічей та нарад.

Інші новини