Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Зустріч головних лікарів центрів профілактики та боротьби зі СНІДом регіонів-учасників коллаборативу з покращення якості
18.12.2015
14:45

Зустріч головних лікарів центрів профілактики та боротьби зі СНІДом регіонів-учасників коллаборативу з покращення якості

15 грудня 2015 року у м.Києві за ініціативи проекту RESPOND відбулася зустріч головних лікарів центрів профілактики та боротьби зі СНІДом регіонів-учасників коллаборативу з покращення якості.

Даний захід дав старт впровадженню змін, які регіони включили в свої дорожні карти, і сприяв  посиленню координації зусиль і ресурсів міжнародних партнерів на регіональному рівні, для того щоб вони були реалізовані в єдиному форматі із загальнодержавними зусиллями  по протидії поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні. Впродовж заходу учасники розглянули глобальні амбітні цілі щодо зупинення епідемії ВІЛ, національний контекст, стратегічне бачення та перспективи України у подоланні епідемії ВІЛ/СНІДу, а також роль регіонів, найбільш уражених епідемією, у зміцненні відповіді та посиленні континууму послуг профілактики та лікування ВІЛ.

Учасниками зустрічі виступили головні лікарі Центрів профілактики та боротьби зі СНІДом Одеської, Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Запорізької, Київської областей та Київського, Мелітопольського, Одеського міських центрів профілактики та боротьби зі СНІДом. Також захід відвідали регіональні координатори з поліпшення якості з семи регіонів України.

Від ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» в заході взяла участь заступник директора з з питань організації медичної допомоги ВІЛ-інфікованим Лариса Гетьман.

 

 

Інші новини