Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Не Дай СНІДу Шанс: Трускавець стає центром західної культури
25.07.2015
14:05

Не Дай СНІДу Шанс: Трускавець стає центром західної культури

За підтримки Трускавецької міської ради, управляння курортів, телевізійного проекту ЗІРКАФЕСТ, інформаційної кампанії "Не дай СНІДу шанс!" і ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України" в місті стартував фестиваль "Молодь за здоровий спосіб життя!" в проекті ЗІРКАФЕСТ. Єдина   країна.

Творчий марафон талановитої молоді , учасники якого з` їхались в курортне містечко Трускавець, відоме не тільки в нашій країні, а і за кордоном, з усіх регіонів України ( Київ, Слав`янськ, Харків, Дніпропетровськ, Кривій Ріг, Донецьк, Запоріжжя, Маріуполь, Одеса, Житомир, Вінниця, та інших міст).

Майдан Незалежності в Трускавці перетворився на яскраве дійство. 12 годин живого звуку, де можна було почути і вже відомих і популярних виконавців: переможця Голосу країни Івана Ганзеру, який своїм прикладом показав, що успіху можна досягнути працюючи над собою. Улюбленців і популярних виконавців , переможців шоу "Україна має талант"- групи "ЛІСАПЕТНИЙ БАТАЛЬЙОН", які побажали "Будьте лідерами свого життя! ", драйвову співачку з міста Лева - Наталку Карпу, яка не тільки зарядила позитивом учасників і гостей міста, а і провела майстер клас по "здоровому способу життя" .

Легендарна група "ФРІСТАЙЛ" і солістка Ніна Кірсо побажали "Завжди бути на висоті і ніколи не здаватись!". Дійство вели незмінні ведучи проекту, Посли Доброї волі Кирило Охріменко і Аліда, які не тільки представили публіці новий репертуар, а і сподобались мистецтвом імпровізацій.

В рамках фестивалю співробітниками проекту "Не Дай СНІДу Шанс!"проводились профілактичні заходи з ВІЛ/СНІДу серед гостей та учасників заходу.

Більше 3000 тисяч гостей з усіх куточків України та із за кордону мали змогу долучитися до фестивалю.

 

 

Інші новини