Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Співробітники УЦКС здобули вищу освіту у сфері громадського здоров’я
02.06.2016
13:43

Співробітники УЦКС здобули вищу освіту у сфері громадського здоров’я

Співробітники ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» здобули профільну освіту у сфері управління громадським здоров’ям, яка дозволить забезпечити необхідний кадровий ресурс у розбудові системи громадського здоров'я України на національному та міжнародному рівнях та сприяти ефективному управлінню в організації і службах, відповідальних за охорону здоров'я населення.

За результатами дворічного курсу навчання на магістерській програмі  "Громадська охорона здоров'я і управління  охорони здоров'я " в Медичному університеті ім. проф. д-ра Параскева Стоянова , м.Варна, Болгарія магістерський ступінь здобули Віталій Каранда, Заступний директор з підтримки програм,  Ігор Кузін, керівник Центру моніторингу та оцінки програмних заходів та Віолетта Марциновська,  епідеміолог, фахівець відділу Центру моніторингу та оцінки програмних заходів.  

Медичний університет є першим і єдиним університетом в Болгарії, який в 2008 році ввів EFQM® - модель Business Excellence Європейської Фундації управління якістю та є повноправним членом Асоціації Європейських Університетів. Навчальні плани і програми університету мають національну акредитацію найвищого рівня в Болгарії та міжнародну акредитацію ASPHER.

Громадська охорона здоров'я і управління охороною здоров'я отримують все більше міжнародне значення не тільки як наукова, але і як професійна сфера реалізації. Виявом такого значення є різке збільшення інвестицій в навчання і підвищення кваліфікації фахівців у цій галузі.

 Вітаємо колег та пишаємося їх здобутками!

Інші новини