Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Тренінг з розробки протоколу дослідження та програмних заходів
11.07.2018
12:00

Тренінг з розробки протоколу дослідження та програмних заходів

З 9 по 11 липня 2018 року в Києві для фахівців Центру громадського здоров’я, які залучені до епідеміологічного нагляду, впровадження програм в сфері громадського здоров’я, моніторингу та оцінки програм, координації наукових досліджень проходить тренінг «Розробка протоколу дослідження/програмних заходів».

Основні завдання тренінгу – познайомити слухачів із стандартною структурою протоколу дослідження в сфері охорони здоров’я. Учасники тренінгу навчатимуться використовувати отримані знання під час розробки власних протоколів досліджень, обговорять питання, що стосуються дизайну дослідження, методів збору даних, досліджуваної популяції та вибірки, етичних питань проведення досліджень, аналізу та поширення результатів дослідження. 

Тренінг проводиться в рамках проекту SILab «Підтримка системи епідеміологічного нагляду за ВІЛ і системи управління/поліпшення якості лабораторій Міністерства охорони здоров'я України, покращення використання стратегічної інформації та розбудова потенціалу громадської охорони здоров'я в рамках Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR)» що впроваджується державною установою «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

Викладачами курсу є: Роксолана Кульчинська, радник із стратегічної інформації (CDC); Олена Якунчикова, провідний фахівець з координації наукових досліджень, ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України».

 

Інші новини