Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
23-тя Всесвітня конференція з промоції здоров’я IUHPE
11.04.2019
20:12

23-тя Всесвітня конференція з промоції здоров’я IUHPE

Сьогодні в Роторуа (Нова Зеландія) завершилася 23-тя Всесвітня конференція з промоції здоров’я Міжнародної спілки промоції здоров'я і медико-санітарної просвіти (IUHPE), у якій взяли участь представники 73 держав, зокрема України.

Цього року до масштабної мережі IUHPE, яка вже 70 років працює в галузі громадського здоров’я, долучився Центр громадського здоров’я МОЗ України.

Місія IUHPE — сприяти глобальному здоров’ю і добробуту, а також досягненню рівності в охороні здоров’я між країнами світу. Щоб реалізувати ці завдання, створено незалежну глобальну професійну мережу фахівців та інституцій для вільного обміну ідеями, знаннями, досвідом і розробки спільних проектів як на загальносвітовому, так і на регіональному рівнях.

Представники Центру громадського здоров’я МОЗ України Владислав Збанацький та Ольга Гвоздецька взяли участь у роботі конференції, а також у зустрічі інституційних членів IUHPE і засіданні членів IUHPE європейського регіону. Крім того, під час зустрічі з керівництвом Спілки було обговорено питання співпраці та залучення експертної підтримки цієї міжнародної мережі для реалізації Плану щодо неінфекційних захворювань у рамках досягнення глобальних цілей сталого розвитку, а також інших стратегій у сфері промоції здоров’я.

Детальніше про IUHPE: https://www.iuhpe.org/index.php/en/.

Інші новини