Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Квитки на матчі із «Шахтарем» можна отримати за вакцинацію в ТРЦ Blockbuster Mall
06.08.2021
15:55

Квитки на матчі із «Шахтарем» можна отримати за вакцинацію в ТРЦ Blockbuster Mall

Із 6 серпня 2021 року ті, хто вакцинувався від COVID-19 у центрі масової вакцинації, що розміщений у ТРЦ Blockbuster Mall у Києві, можуть отримати квитки на футбольні матчі за участі ФК «Шахтар».

Міністерство охорони здоров’я України вітає ініціативи щодо створення центрів масової вакцинації та закликає бізнес і владу інших міст співпрацювати та відкривати нові центри, щоби зробити щеплення від COVID-19 доступними для якнайбільшої кількості українців.

«Ми дуже вдячні футбольному клубу «Шахтар» за ініціативу і сподіваємося, що такі бонуси зможуть мотивувати до вакцинації чимало українців, — зазначає заступник міністра — головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. — Також ми запрошуємо бізнес долучатися до таких ініціатив. Упевнений, що завдяки співпраці ми зробимо простір навколо нас безпечним та зможемо швидко повернутися до нормального життя».

Наразі вакцинованим будуть доступні квитки на домашні матчі з футбольними клубами «Олександрія» (7.08) та «Генк» (10.08), що відбудуться на НСК «Олімпійський». Також у цьому центрі масової вакцинації можна буде отримати квитки на інші матчі.

Нагадаємо, що центр масової вакцинації в ТРЦ Blockbuster Mall у Києві працює кожен день без вихідних за графіком 11:00–21:00.

Записатися на вакцинацію можуть усі охочі віком від 18 років через онлайн-систему за посиланням: https://bit.ly/2X21EIL.

У центрі щепитимуть вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech. Більше про вакцину

Інші новини