Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Онлайн-курс "Вживання алкоголю серед пацієнтів ЗПТ"
05.07.2023
16:10

Онлайн-курс "Вживання алкоголю серед пацієнтів ЗПТ"

1 з 3 чоловіків в Україні вживають алкоголь у надмірній кількості, серед жінок ця проблема стосується кожної 12 (за даними ВООЗ). 

Українці кожного дня стикаються з негативними подіями, які можуть спровокувати загострення різних розладів психічного здоров’я. Одним з найпоширеніших розладів є залежність від вживання алкоголю. Часто така залежність негативно впливає як на фізичне, так і на соціальне життя людини - погіршуються стосунки з близькими, втрачається професійний рівень, загострюються інші психічні розлади, такі як тривога та депресія. Лікування алкогольної залежності охоплює великий спектр роботи - від медикаментозного втручання до глибинної психологічної терапії. 

На платформі дистанційного навчання Центру громадського здоров’я розміщено навчальний онлайн-курс, який допоможе отримати навички для скринінгу та діагностики розладів пов’язаних із вживанням алкоголю та зрозуміти вплив алкоголю на психічне здоров’я в цілому. Також ви навчитесь найбільш ефективним психосоціальним інтервенціям, спрямованим на скорочення або зупинку вживання алкоголю та роботі з окремими категоріями пацієнтів, що мають зазначені розлади з акцентом на пацієнтів з полізалежністю. 

Зареєструватись на курс можна за посиланням: bit.ly/446vyZU 

Інші новини