Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Співробітники Центру пройшли навчальний курс з технічного обслуговування боксів біологічної безпеки у туберкульозних лабораторіях
11.09.2017
15:07

Співробітники Центру пройшли навчальний курс з технічного обслуговування боксів біологічної безпеки у туберкульозних лабораторіях

У клінічній діагностиці лабораторні бокси біологічної безпеки (БББ) є головним устаткуванням, що гарантує безпеку. Правильне функціонування і своєчасне технічне обслуговування БББ має вирішальне значення для ефективного застосування цього обладнання.

З метою зміцнення національного та регіонального потенціалів у сфері технічного обслуговування БББ у протитуберкульозних лабораторіях та сертифікації фахівців Європейське регіональне бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я ініціювало навчальний курс з технічного обслуговування БББ у туберкульозних лабораторіях для спеціалістів з Азербайджану, Грузії та України у Тбілісі (Грузія). Від Центру громадського здоров`я навчання пройшли  заступник Генерального директора Роман Родина та лабораторний спеціаліст з діагностики туберкульозу Наталія Кампос-Родрігес. 

Цей курс дасть можливість забезпечувати потреби лабораторій в технічному обслуговуванні БББ, а також сприятиме сталому розвитку і економічній ефективності лабораторної діяльності.

Інші новини