Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Запрошуємо на вебінар «Профілактика вживання алкоголю в молодіжному середовищі»
28.02.2017
13:13

Запрошуємо на вебінар «Профілактика вживання алкоголю в молодіжному середовищі»

В четвер, 2 березня 2017 року о 14:00 розпочнеться безкоштовний вебінар Отто Стойки на тему: «Профілактика вживання алкоголю в молодіжному середовищі».

Алкоголь і молодь - культ або культура споживання? Профілактика зловживання.

Основні питання:
• Хто і скільки споживає алкоголю? Алкоголь як найпоширеніша психоактивна речовина.
• Чому люди п'ють? Основні соціокультурні причини споживання.
• Вплив алкоголю на організм
• Що таке зловживання алкоголем? Скільки і кому можна пити? Тести на споживання алкоголем
• Медико-соціальні аспекти профілактики зловживання
• Громадський контроль над споживанням алкоголю. Приклади успішних країн.

Спікер: Стойка Отто Олександрович
Головний лікар Київського міського центру здоров'я, кандидат медичних наук, фахівець в сфері громадського здоров'я та соціальної медицини. Лікар-санолог (фахівець зі здорового способу життя) вищої категорії.
Більше 25 років займається вивченням і популяризацією здорового способу життя, оздоровчих систем. Є національним експертом в галузі освіти фахівців і молоді здорового способу життя. Спеціаліст громадського здоров'я з міжнародною сертифікацією.

Має сертифікати курсів по громадському здоров'ю від таких міжнародних організацій - WHO, Johns Hopkins University / Bloomberg School of Public Health, CDC (USA), California University, USAID, UNICEF.
Основні теми роботи: профілактика тютюнопаління, зловживання алкоголем, здорове харчування, рухова активність, сексуальна культура, профілактика психічних розладів.
Провів понад 700 тренінгів, лекцій та семінарів для школярів, студентів вузів, їх батьків, вчителів, психологів, соціальних працівників, лікарів, медсестер і журналістів на теми громадського здоров'я та профілактики захворювань.
Опублікував більше 150 наукових і науково-популярних праць, в т.ч. в міжнародних виданнях. Учасник всесвітніх, європейських, міжнародних та національних науково-практичних конференцій на актуальні теми здоров'я.

Активний популяризатор здоров'я через ЗМІ та інтернет ресурси, в т.ч. через соціальні мережі. Учасник різних телевізійних і радіопрограм, прес-конференцій.
Має подяки від міністра охорони здоров'я, мера Києва, Департаменту охорони здоров'я за розвиток системи громадського здоров'я та популяризацію здорового способу життя.

2 березня (вівторок) 14:00 онлайн

Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS3TgzMVcGANAEeMZD5rAleFfh7KrlXl3ZZH192IjEuMfTfQ/viewform

Всім зареєстрованим прийде посилання доступу до трансляції.

Інші новини