Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Центр громадського здоров'я бере участь у прес-конференції з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом
24.11.2016
19:59

Центр громадського здоров'я бере участь у прес-конференції з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

24 листопада 2016 рокy у прес-центрі УНІАН (Київ, вул. Хрещатик, 4) відбулася партнерська прес-конференція з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та приуроченої до цього масштабної соціальної акції - безкоштовного і анонімного тестування на ВІЛ, вірусні гепатити В і С та сифіліс, що проходитиме в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Не Дай СНІДу Шанс!». У прес-конференції взяли участь: в.о. Міністра охорони здоров’я України доктор Уляна Супрун, Радник посольства Німеччини в Україні з  питань економічного співробітництва і розвитку пані Даніела Бергельт, Заступник директора GIZ Бюро в Україні, Керівник Проекту «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій» пан Ніколас Хемпель та Директор ЮНЕЙДС в Україні пан Яцек Тишко.

З нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, учасники прес-конференції підкреслили важливість інформаційних кампаній, спрямованих на первинну профілактику для розвитку системи громадського здоров’я.

«Первинна профілактика - основа розвиненої системи громадського здоров’я. Наша спільна інформаційна кампанія «Не Дай СНІДу Шанс» є унікальним прикладом того, як потрібно реалізовувати профілактичні програми, спрямовані на здоров’я всього населення. Ми вдячні нашим міжнародним партнерам за підтримку програм в Україні та готові продовжувати нашу співпрацю»,  наголосила доктор Уляна Супрун.  

Міжнародні партнери висловлюють підтримку реформам у системі охорони здоров’я України та боротьбі з епідемією ВІЛ. 

 

Інші новини