Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
30.03.2023
17:47

ЦГЗ розпочав серію тренінгів з комунікації ризиків для Обласних центрів контролю та профілактики хвороб

Центр громадського здоров'я розпочав серію тренінгів з комунікації ризиків та надзвичайних ситуацій, які покликані підвищити професійні компетенції фахівців Обласних центрів контролю та профілактики хвороб, а також членів Груп швидкого реагування. 

Протягом весни-літа 2023 року фахівці регіональних рівнів матимуть можливість взяти участь в офлайн-тренінгах, присвячених: 

  • співпраці з медіа 
  • роботі із соціальними медіа 
  • протидії дезінформації
  • ненасильницькому спілкуванню
  • основам копірайтингу

Теми були сформовані на основі опитувань аудиторії (спеціалістів ОЦКПХ) під час проведення навчальних тренінгів у 2022 році. 

Перший захід – «Тренінги з кризової комунікації для регіонів: співпраця з медіа» – відбувся 30 березня за участі представників Харківської, Одеської, Дніпропетровської, Житомирської, Луганської, Миколаївської, Закарпатської, Донецької, Кіровоградської, Львівської, Херсонської, Черкаської, Волинської, Вінницької, Хмельницької, Івано-Франківської, Київської областей. 

«Ми раді можливості сприяти професійному розвитку наших колег. Сфера комунікацій не стоїть на місці. З'являються як нові тенденції у роботі, скажімо, із соціальними медіа, так і нові загрози – дезінформація, інформаційні маніпуляції. Розуміючи це, знаючи про потреби ОЦКПХ, Центр громадського здоров'я запланував у 2023 році проведення навчальних заходів саме за комунікаційним напрямом. Впевнений, цей досвід буде дуже корисним», – поділився Олександр Скапа, начальник Відділу готовності та реагування на надзвичайні ситуації Центру громадського здоров'я. 

Інші новини