Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Досягнення у лікуванні туберкульозу у Львівській області
31.05.2016
13:30

Досягнення у лікуванні туберкульозу у Львівській області

27 травня 2016 року на базі КУ ЛОР «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» відбулася Міжнародна конференція на тему: "Досягнення у лікуванні туберкульозу у Львівській області за 2006-2016рр".

Учасники конференції обговорили епідситуацію з туберкульозу та  досягнення у лабораторній та діагностичній процедурах  у Львівській області за 2006-2016 роки. Особливу увагу учасники заходу приділили перегляду Національної програми протидії ТБЦ  та децентралізації протитуберкульозних закладів, а також відзначили роль USAID у підтримці протитуберкульозних програм у Львівській області.

У конференції взяли участь директор ДОЗ ЛОДА Б.Чечотка, головний позаштатний спеціаліст ДОЗ ЛОДА з фтизіатрії, головний лікар ЛРФПЦ Л.Рак, представник Бюро ВООЗ в Україні А.Славуцький, представник УЦКС О.Дюжева, представники зі Швейцарії: доктори Урс Бішлер, Жан-П’єр Целльвегер та Томас Бодмар, а також головні лікарі ПТД, районні фтизіатри та фтизіатри Львівської області.

Інші новини