Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Експертка ЦГЗ розкаже, як формувати здоровий спосіб життя у дошкільнят
20.06.2023
17:46

Експертка ЦГЗ розкаже, як формувати здоровий спосіб життя у дошкільнят

У середу, 21 квітня, о 14:00 на відкритому вебінарі завідувачка відділу профілактики неінфекційних захворювань Центру громадського здоров’я, експертка у сфері громадського здоров’я Ірина Сорока розкаже про основні моменти формування здорового способу життя у дітей дошкільного віку. Вебінар "Складові здорового способу життя дітей дошкільного віку" відбудеться в рамках Всеукраїнського тижня взаємодії з батьками, який проходить 19 до 23 червня 2023 року.

“Щоб покращити здоров’я майбутніх поколінь і суспільства в цілому, ми маємо зосередитися на здоров’ї наших дітей. Раннє дитинство – це період, протягом якого у дитини формуються життєві звички, а сімейний спосіб життя відкритий для змін і адаптації. Здорові сімейні звички є запорукою виховання здорових дітей. Діти дивляться на своїх батьків як на приклад для наслідування. Тому важливо подавати їм приклад здорового способу життя для цього наслідування. Коли діти стануть старшими, їм може бути складно позбутися надбаних звичок. Тому розпочати роботу над здоровими звичками своїх дітей важливо вже зараз”, – зазначила пані Ірина. 

В ході вебінару розглянуть наступні аспекти способу життя у дошкільнят: фізична активність, достатній сон, психічне здоров’я, розвиток безпечних, відповідальних стосунків.  

Трансляція вебінару буду доступна тут: YouTube-live

Зареєструватись на захід можна за посиланням: https://bit.ly/3NFnKZw 

Захід - безкоштовний, тривалість - 1 год. 

До участі у заході запрошують керівників, педагогів закладів дошкільної освіти, батьків, викладачів закладів вищої освіти, представників органів управління освітою, методичних служб та інших фахівців.

Більше про Всеукраїнський тиждень взаємодії з батьками читайте на сайті Міністерства освіти і науки України.


 

Інші новини