Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Новий гендиректор Центру громадського здоров’я Михайло Росада: "Ми маємо бути максимально націлені на результат"
26.02.2024
15:01

Новий гендиректор Центру громадського здоров’я Михайло Росада: "Ми маємо бути максимально націлені на результат"

Реагування на надзвичайні ситуації, посилення співпраці з регіональними Центрами контролю профілактики захворювань та націленість на результат - такі головні напрямки роботи Центру громадського здоров'я назвав новопризначений генеральний директор Михайло Росада. 

У понеділок керівник Центру під час зустрічі з колективом розповів про плани та пріоритетні напрями роботи ЦГЗ. 

"Ми маємо бути максимально націлені на результат. Потрібно постійно співставляти і аналізувати результати нашої роботи з очікуваннями - тільки так можна розраховувати на ефективність", — заявив генеральний директор Центру. 

Крім того, Михайло Росада одним з основних питань називає популяризацію діяльності Центру громадського здоров’я.

"Я хотів би, щоб робота Центру була відома максимально широко, зокрема,  у регіонах. Адже є колосальна кількість напрямів нашої діяльності, про яку навіть я, людина, дотична до питань громадського здоров’я, знав далеко не все. І досі не втомлююсь дивуватись мультивекторності напрямів роботи", — продовжив він. 

Довідково. Михайло Росада закінчив у 1997 році медико-профілактичний факультет НМУ ім. Богомольця та здобув кваліфікацію лікаря-гігієніста, епідеміолога та профпатолога.

У 2004 році отримав диплом кандидата медичних наук за спеціальністю епідеміологія та у 2018-му диплом доктора медичних наук за спеціальністю гігієна та професійна патологія.

Михайло Олексійович обіймав посади головного епідеміолога Головного управління охорони здоров'я м. Києва, головного державного санітарного лікаря Дарницького району м. Києва, головного лікаря СЕС Дарницького району м. Києва, директора КП "Профдезінфекція", заступника директора з науково-практичної роботи ДУ "Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМН України".

16 лютого 2024 року Михайла Олексійовича Росаду призначено на посаду генерального директора Центру громадського здоров'я.

Інші новини