Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
пкап
25.08.2023
16:33

Реєстрація на нові групи психологічної підтримки для лікарів

Дата проведення: 29 серпня
Час проведення: 19:00

Зустрічі будуть відбуватись у форматі онлайн з використанням платформи Zoom.

Оберіть одну з тем, яка вас найбільше зацікавила, пройдіть реєстрацію та ознайомтесь з правилами та умовами участі.

1.  Захист та зміцнення психічного здоров’я медпрацівників на робочому місці

Для участі у групі заповніть форму реєстрації: bit.ly/3YRlYIG 

2. Розлади сну

Для участі у групі заповніть форму реєстрації: bit.ly/3KWNq1G

Спікери:

  • Світлана Іванченко. Має понад 20-річний досвід роботи у галузі психології, психологиня Центру психічного здоров'я та реабілітації ветеранів «Лісова поляна»;
  • Тетяна Малецька. Практикуюча психологиня Центру психічного здоров’я та реабілітації ветеранів "Лісова Поляна". Має великий досвід роботи з ветеранами та військовослужбовцями, здійснювала психодіагностику психоемоційного стану пацієнтів під час лікування та реабілітації.
  • Андрій Полтавцев. Практичний психолог у Центрі психологічного здоров’я та реабілітації ветеранів «Лісова Поляна». Займався реабілітаційними практиками учасників АТО, подоланням негативних наслідків стресу для вимушених переселенців із зони бойових дій.
  • Леся Бондаренко. Має досвід роботи практичною психологинею, волонтером та травмотерапевтом, роботи з ПТСР та КПТСР, емоційним виснаженням та вигоранням, забезпечувала супровід та підтримку ветеранів, має досвід у роботі з горем та втратою, забезпечувала стабілізацію психоемоційного стану. Практична психологиня Центру психічного здоров’я та реабілітації ветеранів «Лісова Поляна».

Умови участі:

  • Готовність працювати у групі, ділитися особистою інформацією та переживаннями з іншими учасниками.
  • Увімкнена камера, наявність робочого мікрофона. Учасники мають перебувати в безпечному просторі, де зможуть вільно розмовляти на заявлені теми. Бажано бути в окремому приміщенні, якщо немає такої можливості - наявність навушників обов’язкова.

Правила участі:

1. Конфіденційність. Уся інформація особистого характеру, отримана в групі, є конфіденційною і не підлягає розголошенню;

2. Взаємна повага до учасників. Уникайте оцінювання та коментування досвіду інших учасників, не перебивайте та ставтесь з повагою, говоріть про себе та свої переживання.

 

Інші новини