Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Тренінг «Якісні дослідження в сфері ВІЛ-інфекції і боротьби зі СНІДом. Професійні навички проведення глибинного інтерв’ю»
02.08.2016
19:34

Тренінг «Якісні дослідження в сфері ВІЛ-інфекції і боротьби зі СНІДом. Професійні навички проведення глибинного інтерв’ю»

Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами, в рамках співпраці з «Міжнародним центром підготовки та освіти з питань охорони  здоров’я» департаменту  Всесвітньої  охорони здоров’я  Університету  штату  Вашингтон (I-TECH),  продовжує впроваджувати в Україні використання клінічної оцінки для посилення систем закладів охорони здоров’я (Clinical Assessment for System Strengthening, CLASS).

У період з 27 по 29 липня 2016 року було організовано та проведено тренінг «Якісні дослідження в сфері ВІЛ-інфекції і боротьби зі СНІДом. Професійні навички проведення глибинного інтерв’ю». Тренінг став другим та невід’ємним етапом у процесі підготовки нового пулу експертів з проведення оцінки закладів охорони здоров'я України з використанням методики CLASS. Адже саме глибинне інтерв’ю є основним інструментом в рамках проведення якісної оцінки CLASS.

Третім (завершальним) етапом у процесі навчання експертів з оцінки CLASS стане проведення ними якісної оцінки закладів охорони здоров’я Чернігівської області, початок якого запланований вже на 08 серпня. 

Інші новини