Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
В Україні стартував новий онлайн-курс для медпрацівників зі внесення даних про вакцинацію в ЕСОЗ
04.08.2023
09:53

В Україні стартував новий онлайн-курс для медпрацівників зі внесення даних про вакцинацію в ЕСОЗ

На платформі Академії НСЗУ став доступний новий онлайн-курс для медичних працівників "Внесення інформації в ЕСОЗ щодо вакцинації". Він допоможе фахівцям розібратися в процесах та вимогах щодо коректного ведення е-записів під час проведення вакцинації та внесення архівних даних про неї.

Цей курс буде корисним для лікарів первинної меддопомоги, педіатрів та лікарів-неонатологів пологових, неонатальних відділень та дитячих лікарень, середнього медичного персоналу, а також лікарів, які надають спеціалізовану медичну допомогу під час проведення щеплень за екстреними показаннями.

У навчальному курсі - два розділи, інтерактивні завдання, приклади кейсів, корисні таблиці, які можна завантажити, та навчальні матеріали медичних інформаційних систем.

Після проходження курсу лікарі, медбрати та сестри зможуть вносити дані про вакцинацію й надалі використовувати їх у клінічній практиці. Цю актуальну й оперативну інформацію про щеплення враховуватимуть для ефективного реагування та ухвалення рішень як керівниками закладів охорони здоров’я, так й управлінцями.

Після успішного завершення курсу учасники отримають сертифікат, який дорівнює 5 балам безперервного професійного розвитку.

Зареєструватися на новий курс «Внесення інформації в ЕСОЗ щодо вакцинації» можна на платформі Академії НСЗУ за посиланням.

Курс розроблений Національною службою здоров’я України спільно з фахівцями ДУ "Центр громадського здоров’я МОЗ України", ДП "Електронне здоров’я" та клінічними експертами за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

 

Інші новини