Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
іваіфва
17.07.2023
15:51

Вебінар для сімейних лікарів «Діагностика й лікування вірусних гепатитів: досягнення, виклики та найкращі практики»

Центр громадського здоров'я МОЗ України у співпраці з ГС «Твій сімейний лікар» запрошують долучитись до вебінару «Діагностика й лікування вірусних гепатитів: досягнення, виклики та найкращі практики».

Дата проведення: 21 липня о 15:00 в онлайн форматі

У навчальній зустрічі участь візьмуть:

  • Ігор Кузін, заступник міністра, головний державний санітарний лікар України
  • Ірина Іванчук, начальниця відділу управління та протидії вірусним гепатитам та опіоїдної залежності Центру громадського здоров'я МОЗ України
  • Оксана Мусієнко, голова громадської спілки «Твій сімейний лікар».

Спікерки та спікер на заході:

  • Доктор медичних наук, професор кафедри терапії, інфекційних хвороб та дерматовенерології післядипломної освіти НМУ імені Богомольця Ігор Зайцев розповість про особливості епідемії вірусних гепатитів та їхнє лікування.
  • Лікарка-інфекціоністка Центру інтегрованих медико-соціальних послуг Друге медичне об’єднання Львова Олена Павлишин надасть роз'яснення про тестування на вірусні гепатити та про те, як стати ближчими до пацієнтства.
  • Завідувачка кафедри педіатрії №1 НМУ імені Богомольця, професорка, докторка медичних наук, ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології Національної Академії медичних наук України» Валентина Березенко поділиться знаннями та досвідом щодо особливостей виявлення вірусного гепатиту у дітей та подальшого лікування. Говоритиме про досвід України та найкращі світові практики.
  • Лікарка-педіатриня, координаторка освітніх проєктів «Медичні пікніки» та «Наукові пікніки» Анастасія Бикова-Шелевицька розкаже про вакцинацію проти вірусу гепатиту B серед дітей та дорослих.
  • Пацієнт, який успішно пройшов лікування, лідер пацієнтської спільноти, керівник Громадської організації «bcd» – Юрій Войналович – розповість про досвід пацієнтів та активістів у лікуванні вірусних гепатитів. 
     

Для отримання посилання на трансляцію вебінару у YouTube зареєструйтеся, будь ласка, у формі ▶️ https://share-eu1.hsforms.com/1q1qSNMNbSpaCcgjwV-sVPQfh3vb

 

Інші новини