Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Відбулося засідання координаційної робочої групи з питань управління закупівлями та постачанням
20.07.2016
14:38

Відбулося засідання координаційної робочої групи з питань управління закупівлями та постачанням

14 липня 2016 року в ДУ «Український центр контролю за соцхворобами Міністерства охорони здоров’я України» відбулося засідання координаційної робочої групи з питань управління закупівлями та постачанням, в якій взяли участь представники Основних реципієнтів гранту Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (УЦКС, ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та МБФ «Альянс громадського здоров’я»), проекту USAID «Системи покращеного доступу до лікарських засобів та фармацевтичних послуг» (SIAPS) та Державної пенітенціарної служби України.

Метою зустрічі було обговорення прогресу та поточного статусу закупівель та постачання антиретровірусних та протитуберкульозних препаратів ( ПТП), виробів медичного призначення у сферах боротьби з туберкульозом та ВІЛ-інфекцією/СНІДом за кошти Державного бюджету, Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД та Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Особлива увага приділялася питанням забезпечення ПТП для безперервного лікування хворих на туберкульоз у закладах Державної пенітенціарної служби України. Як виявилося, запаси ПТП в Державній пенітенціарній службі України майже вичерпані, а проведення закупівель ПТП за кошти Державного бюджету на 2015 рік затримуєтся.

Керівник відділу управління закупівлями та постачанням УЦКС Сергій Страшук наголошує, що позитивні зрушення щодо удосконалення системи управління закупівлями та постачанням можливі завдяки ефективній співпраці та постійній координації між членами робочої групи.

Інші новини