Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
авпиачри
18.01.2024
15:46

Відкрита реєстрація на курс для керівників відділів інфекційного контролю, закладів охорони здоров’я що надають стаціонарну допомогу

Центром громадського здоров’я МОЗ України буде проведено піврічний дистанційний курс для керівників відділів інфекційного контролю, закладів охорони здоров’я що надають стаціонарну допомогу.

Під час курси будуть розглянуті наступні теми:

  • Профілактика інфекцій та інфекційний контроль
  • Гігієна рук 
  • Інфекційний контроль за туберкульозом
  • Епідеміологічний нагляд за інфекційними хворобами, пов’язаним з наданням медичної допомоги
  • Заходи профілактики інфікування

Керівники відділів інфекційного контролю стаціонарів які планують пройти навчання мають записатися на курс шляхом індивідуальної реєстрації за посиланнямhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKIXEA1GRbtz4Y402f_bpUsHL-B8n-uPt5ktBhJ_Oxk6UYfA/viewform до 02 лютого 2024 року.

З урахуванням великої кількості курсантів буде виконано розподіл по навчальним групам рандомайзером. Фахівці, які не підпадають під визначення "Керівник/завідувач відділу інфекційного контролю» не будуть записані, Центр залишає за собою право не відповідати учасникам не записаним на навчання.

За результатами навчання будуть надані бали безперервного професійного розвитку. Підтвердження участі у заході та посилання для підключення будуть надіслані особисто на електронну скриньку кожному учаснику.

Інші новини