Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Вітаємо з Новим роком!
31.12.2023
23:01

Вітаємо з Новим роком!

2023-й був непростим роком для українців. Та ми вистояли, перемогли сумніви й страх. Ми щиро вірили у наші Збройні сили, й вони показали усьому світові свою міць. 

Ми щиро дякуємо нашим захисникам за незламність, за кожен прожитий у 2023 році день, за те, як вони безстрашно "розносять" "другу армію світу". І ми завжди пам’ятатимемо полеглих за незалежність України воїнів!

У 2024 році бажаємо українцям почути головне слово: "перемога". Одна на всіх, вистраждана, полита кров’ю й потом наших захисників, скроплена слізьми дітей, вдів та матерів. Омріяна та озвучена у найщиріших молитвах.

Натхнення усім нам так само завзято донатити на армію, закриваючи масштабні збори за лічені години. Віри у те, що усі наші території, захоплені загарбниками, неодмінно повернуться у склад України, що над ними майорітиме синьо-жовтий прапор!

Кожен з вас важливий: і бабуся, яка пече пиріжки на передову для воїнів, і маленька дівчинка, яка передала свій малюнок захиснику в холодному окопі, й волонтер, домівка якого часто нагадує склад, і рятувальники з "обвугленими" від побаченого серцями, й невтомні медики, здатні творити справжні дива. Всі-всі, хто прагне одного, - перемоги світла на темрявою. Сьогодні ми об’єднані, ми сильні, ми разом, й російська навала не зупинить нас!

Хай 2024 рік буде роком, коли українські воїни повернуться до своїх родин, коли полонені ступлять на рідний поріг, коли тимчасово окуповані землі стануть вільними, коли почнеться масштабне відновлення України, коли медична система країни стане стійкою, як ніколи раніше.

Дякуємо медикам, які, рятуючи людські життя, не зупинилися перед такими складними викликами –повномасштабним вторгненням росії та її постійними атаками. ЦГЗ вдячний також своїм партнерам за постійну підтримку та допомогу.

Дорогі наші читачі, бережіть себе, звертайтеся до медиків вчасно та вакцинуйтеся! Бажаємо вам міцного здоров’я! 

З Новим роком! 

Інші новини