Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Запрошуємо на вебінар "Вплив війни та інших надзвичайних ситуацій на громадське здоров’я: досвід Грузії"
14.02.2024
13:15

Запрошуємо на вебінар "Вплив війни та інших надзвичайних ситуацій на громадське здоров’я: досвід Грузії"

Онлайн-захід за участю міжнародних експертів відбудеться 14 лютого 2024 року з 15:00 до 16:00. Трансляція буде доступна на Facebook-сторінці Центру громадського здоров’я.

Вебінар "Вплив війни та інших надзвичайних ситуацій на громадське здоров’я: досвід Грузії" буде цікавим людям, дотичним до ухвалення рішень у сфері громадського здоров’я – як на національному, так і на обласному та місцевому рівнях.

У програмі:

  • вітальне слово від ЦГЗ (Богдан Красько, начальник відділу готовності та реагування);
  • вітальне слово від Всеукраїнської асоціації фахівців з громадського здоров’я (Руслан Савчук, голова Асоціації);
  • огляд досвіду Грузії щодо реагування на надзвичайні ситуації, включаючи війну, та рекомендації для системи громадського здоров’я (д-р Аміран Гамкрелідзе, проф., PhD, директор Інституту глобальних та європейських наук про здоров’я Університету Грузії, національний експерт Грузії з питань громадського здоров’я, директор Центру контролю та профілактики Грузії (2012-2022), міністр охорони здоров’я, праці та соціальної політики Грузії (2001-2004);
  • запитання та відповіді.

До дискусії також долучиться д-р Мітчелл Вулф, експерт із питань глобальної безпеки в охороні здоров’я, головний лікар Центру США з контролю та профілактики захворювань (CDC) у 2019-2021рр.

Вебінар буде транслюватися українською мовою.

Цей захід є продовженням серії вебінарів щодо впливу воєн та збройних конфліктів на сферу громадського здоров’я. Під час наступних зустрічей ми продовжимо говорити про досвід підтримки та розбудови систем громадського здоров’я в країнах, що переживали війни та збройні конфлікти. До обговорення долучаться експерти з Ізраїлю, Сирії, інших країн та міжнародних організацій, які були безпосередньо залучені до боротьби з подібними викликами.

Вебінар організовано проєктом USAID Ukraine - USAID Україна "Розбудова стійкої системи громадського здоров’я" спільно з Центром громадського здоров’я України за підтримки МОЗ України та Всеукраїнською асоціацією фахівців з громадського здоров’я.

Щоб долучитися та взяти активну участь в обговоренні, реєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/3SUwFso.

Інші новини