Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Антона Басенка обрано до складу Делегації Співтовариств в Правлінні Глобального Фонду
11.01.2016
19:28

Антона Басенка обрано до складу Делегації Співтовариств в Правлінні Глобального Фонду

Антон Басенко (ЕСЛУН, Альянс - старший спеціаліст з програмної діяльності) за підтримки Регіональної Платформи подав заявку в Делегацію спільнот в Правлінні Глобального Фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, успішно пройшов інтерв'ю і його кандидатура була затверджена для участі в роботі Делегації Співтовариств в Правлінні Глобального Фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією!
 
Місією Делегації Співтовариств є залучення голосу і проблем людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом, та постраждалих від туберкульозу і малярії в роботу Правління Глобального фонду та його комітетів, для впливу на обговорення та прийняття рішень щодо інвестицій та програм, щоб забезпечити більш значний і сталий вплив на Глобальний фонд на рівні спільнот.
 
Мета Делегації Співтовариств полягає в забезпеченні участі в результатах роботи Глобальний фонду для загального доступу до якісної профілактики, лікування, догляду та підтримки спільнот на принципах справедливості і прав людини.
 
Делегація Співтовариств має один голос у Правлінні ГФ і є однією їх 3-делегацій, які представляють собою дорадчі органи в Правлінні ГФ.

Міжнародне і регіональне (СЄЦА) співтовариство наркоспоживачів, клієнтів ЗПТ і людей, що живуть з ВІЛ в особі Антона Басенко отримало сильний голос і підтримку у вирішенні проблем пов'язаних з доступом до програм Глобального Фонду.

Інші новини