Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Центр громадського здоров’я долучається до Європейського тижня тестування на ВІЛ та гепатит
26.11.2018
12:29

Центр громадського здоров’я долучається до Європейського тижня тестування на ВІЛ та гепатит

Тестуй! Лікуй! Не допусти!

Із 23 до 30 листопада триває Європейський тиждень тестування на ВІЛ та гепатит.

Центр громадського здоров’я долучається до європейської ініціативи та запрошує українців протестуватися на ВІЛ та гепатит.

Де протестуватися?

Тестування відбуватимуться на всій території України. Щоб знайти найближчий до вас пункт тестування, завантажте вичерпний перелік з адресами, телефонами та часом роботи.

Що потрібно, щоб протестуватися?

Тестування безкоштовне, конфіденційне та безболісне, здійснюється за допомогою експрес-тестів. Усе, що необхідно, — крапля крові та 15 хвилин часу.

Чому потрібно протестуватися?

В Україні кожна друга людина з ВІЛ не знає про свій статус. На ранніх стадіях ВІЛ не має жодних симптомів. Що раніше ви дізнаєтесь про ВІЛ, то швидше розпочнете лікування.

Тестування — це турбота про себе та своїх близьких. Подбайте про власне здоров’я, протестуйтеся на ВІЛ!

Європейський тиждень тестування на ВІЛ та гепатит — це загальноєвропейська інформаційна кампанія, що закликає впродовж тижня посилити комунікацію щодо переваг раннього виявлення ВІЛ-інфекції та гепатиту.

Головна мета Європейського тижня тестування — зробити так, щоби більше людей змогли дізнатися про свій статус щодо ВІЛ-інфекції та гепатиту і мінімізувати проблему пізнього діагностування цих інфекцій.

Інші новини